Dr. Robert O. Young amerikai biokémikus, mikrobiológus és kutató, aki élete nagy részét annak szentelte, hogy megtudja, hogyan működik a testünk sejtszinten.
Úttörő eredményei vannak a kolloidtechnológia területén, és több könyv szerzője; legutóbbi könyve, melynek címe A pH csoda, a Time Warner kiadó gondozásában jelent meg, s már ötödik kiadását éli meg, kevesebb mint egy év alatt.
Dr. Young úttörőként foglalkozik az élő vérsejtek elemzésével, megfigyelte a mikroszkóp alatt a beteg és az egészséges vérsejteket, és úgy találta, hogy a beteg sejtek sötétek és eltorzultak, míg az egészséges sejtek kerek formájúak, élénk színűek, és gyakorlatilag ragyognak a beteg sejtekhez képest.
Célul tűzte ki magának, hogy rájöjjön, mi okozza ezt az érzékelhető Belső Fényt. Úgy találta, hogy az élet esszenciája majdnem kizárólag növényeken keresztül jut el hozzánk, és hogy testünk minden sejtjének szüksége van a zöld növényekből nyert fényre.
Rendeljen próbaterméket regisztráció és kötelezettség nélkül!
Telefonos rendelés és segítség: 06 30 830 4550
Dr. Young megállapításai abban összegződtek, hogy minden betegség mögöttes oka a szervezet túlsavasodása. Az átlagos táplálkozás túlnyomórészt savasító ételekből áll (pl. cukor, húsok, tejtermékek, gyümölcsök, élesztővel készült kenyerek), közel 90%-ban. Az ideális arány 20% savasító és 80% lúgosító étel.
Ha valaki a táplálkozását elmozdítja abba az irányba, hogy több lúgosító ételt és nagyobb mennyiségű vizet fogyaszt, ez az egyensúlyhiány korrigálható, és így helyreállítható az optimális egészség, valamint a jó közérzet. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, és ez hatással van az idegrendszerre (depresszió), az izomzatra (gyengülés, sorvadás), a bőr tónusára (korai öregedés), az agysejtekre (ködös gondolkodás), valamint a szerveinkre (betegség, fáradtság).
A túlsúly nem más, mint a test normális reakciója a túlsavasodásra. A zsírsejtek megkötik a savakat, és elszállítják őket a létfontosságú szervek közeléből, hogy megvédjék őket a sav roncsoló hatásától. Lúgos környezetben a test eléri az ideális súlyát.
Az élő vér mikroszkóppal vizsgálva:
Ilyen egy egészséges ember vére amikor a szervezet enyhén lúgos. Jól látszik, hogy a vörösvértestek teljesen elkülönülnek, az alakjuk szép, szabályos, és a sejtek közötti tér,tiszta, áttetszőek.
És ilyen a beteg ember vére, amikor szervezete savas. A vörösvérsejtek összemosódnak, szabálytalanok, a sejtek közötti tér zavaros.
Jól megfigyelhető, hogy a sejtek teljesen össze vannak tapadva, ezáltal sokkal kevesebb oxigént tudnak szállítani. Következmény : fáradtság érzet, rossz emésztés, bőr elváltozások.
Lúgosítsunk, de hogyan?
Ha szeretne erről a témáról egy jó könyvet olvasni, javaslom szerezze be Kurt Tepperwein: Savtalanítás a fiatalság forrása című művét, amelyben az író egy külön fejezetet szentel az elsavasodás következményeként fellépő betegségeknek.Tepperwein egy szervetlen sókra alapuló készítményt javasol savtalanításra, azonban ezzel az a probléma, hogy nem tud sejtszinten beépülni a szervezetbe.
Sokkal hatékonyabb megoldásnak tűnik a Dr Young által kifejlesztett termék, amely 49 féle biotermesztésű zöldség és növény speciális koncentrátuma és túl azon, hogy lúgosítja a szervezetet, energiával is feltölti a sejteket, több oxigénhez juttatja a vért és tartalmaz több mint 120 féle vitamint és ásványi anyagot amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges szervezet számára.Ebből egy napi adag kb. 1,5 kg zöldség elfogyasztásával egyenértékű.
Merítsünk a növények energiájából!
méregtelenítés ekcéma fogyás allergia rák, daganat zöld tea YOUNG super greens